Mail ons

Wat kost fysio

Wanneer u zoekt op wat kost fysio bent u daarvoor aan het juiste adres bij Fysio Compleet Almelo. Zo kan het zijn dat u al tijden loopt met een lichamelijke klacht. Doordat een fysiotherapeut deze klachten in de meeste gevallen kan verhelpen is er een mogelijkheid voor u om een bezoek te plannen. Ook wanneer u wilt weten; wat kost fysio kunnen wij ook deze vraag voor u beantwoorden.

Doordat een fysio behandeling in de meeste gevallen vergoed vanuit uw basisverzekering zult u hier geen kosten aan hebben. Wanneer dit niet het geval is zal de fysiotherapeut van Fysio Compleet Almelo met u vooraf communiceren over de eventuele kosten. Zo bent u altijd op de hoogte van uw behandeling en eventuele kosten. Wilt u direct een afspraak inplannen? Of wilt u meer informatie ontvangen over een behandeling? Neem dan via onderstaande knop contact op met Fysio Compleet Almelo.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk