Mail ons

Fysio Almelo Windmolenbroek

Wanneer u zoekt op fysio Almelo Windmolenbroek bent u bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres. Want wanneer u opzoek bent naar een goede fysiotherapeut in de wijk Windmolenbroek bevindt Fysio Compleet Almelo zich op een korte afstand. Zo kunt u ons vinden in het centrum van Almelo. Doordat wij gevestigd zijn in de buurt van het NS station Almelo kunt u ons eenvoudig bereiken door middel van het openbaar vervoer. Daarnaast beschikken wij over een groot parkeerterrein waar u uw auto of fiets kunt parkeren tijdens uw behandeling. Kortom, hebt u klachten en wilt u een fysiotherapeut die beschikt over goede zorg? Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo en wij helpen u verder!

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Bij Fysio Compleet Almelo krijgt u tijdens uw behandelingen persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd.

Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Fysio Compleet Almelo biedt u een compleet aanbod voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook ruimte voor diverse soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. Zo hoeft u niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing naar ons. Verder hebben wij met nagenoeg alle zorgverzekeraars een contract. Vandaar dat het mogelijk is dat de fysiotherapeutische zorg wordt vergoed vanuit uw zorgverzekering. Samengevat vind u in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd.

Wanneer de zorg niet door uw verzekeraar gedekt ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien. Daarnaast kunt u ons ook benaderen voor meer informatie. Zo kunnen we u zo goed mogelijk helpen en voorzien van advies.

Fysio Compleet Almelo | praktijk