Mail ons

Fysio Windmolenbroek

Wanneer u zoekt op fysio Windmolenbroek bent u bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres. Zo bevind Fysio Compleet Almelo zich op een steenworp afstand van het NS Station Almelo. Ook kunt u ons vanuit de wijk Windmolenbroek eenvoudig bereiken. Bijvoorbeeld met het openbaar vervoer. Daarnaast beschikt Fysio Compleet Almelo over een ruime parkeerplaats voor zowel auto als fietsen. Kortom, hebt u klachten en wilt u een fysiotherapeut die beschikt over goede zorg? Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo en wij helpen u verder!

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Zorgverzekering en vergoeding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo | praktijk