Mail ons

Fysio Compleet Almelo

Revalidatie na neurologische klachten

Bent u op zoek naar gespecialiseerde revalidatie na neurologische klachten? Bij Fysio Compleet Almelo begrijpen we dat neurologische aandoeningen een diepgaande impact kunnen hebben op uw leven en mobiliteit. Ons toegewijde team van ervaren fysiotherapeuten staat klaar om u te begeleiden op uw weg naar herstel en het verbeteren van uw functioneren. Met een bewezen staat van dienst in het behandelen van neurologische aandoeningen, kunnen wij u de ondersteuning bieden die u nodig heeft voor een optimale revalidatie.

Neurologische klachten revalidatie in Almelo

Bij Fysio Compleet Almelo geloven we sterk in een persoonlijke benadering van revalidatie na neurologische klachten. Onze therapeuten nemen de tijd om uw medische geschiedenis en huidige situatie te begrijpen, zodat we een individueel behandelplan kunnen opstellen dat aansluit bij uw specifieke behoeften en doelen. Ons team werkt nauw samen met andere medische professionals om een multidisciplinaire aanpak te waarborgen. We stemmen de revalidatie af op uw neurologische aandoening en integreren verschillende technieken, waaronder oefentherapie, mobilisatie en functionele training, om uw herstel te bevorderen. Fysio Compleet Almelo blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de neurologische revalidatie. We maken gebruik van geavanceerde apparatuur en behandelmogelijkheden om de effectiviteit van uw revalidatie te vergroten.

Fysio Compleet Almelo
Fysio Compleet Almelo

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt u tijdens uw behandeling persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast uw doorsnee fysiotherapie behandeling kunt u bij ons ook terecht voor specialistische therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geriatrie-fysiotherapie en therapie bij claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Uw persoonlijke fysiotherapeut is BIG geregistreerd. Een compleet aanbod bieden wij u voor uw lichamelijke gezondheid. Naast fysiotherapie is er bij Wellness Compleet Almelo ook een diverse assortiment in verschillende soorten massages.

Afspraak maken

U kunt direct bij ons terecht met uw lichamelijke klacht of blessure. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een verwijzing. Wij hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een contract. Veelal wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wordt de zorg niet door uw verzekeraar gedekt, dan ontvangt u een particuliere nota. De bijbehorende tarieven voor een bepaalde behandeling zijn in de wachtkamer in te zien.

Fysio Compleet Almelo