Mail ons

Fysio Compleet Almelo | Fysio

Sport onder begeleiding

Wanneer u zoekt naar sport onder begeleiding bent u bij Fysio Compleet Almelo aan het juiste adres. Zo kunt u met én bij Fysio Compleet Almelo sport onder begeleiding uitvoeren. Bijvoorbeeld biedt sport onder begeleiding voordelen wanneer u eerder lichamelijke klachten heeft ervaren, of wanneer u bijvoorbeeld niet weet waar, en hoe u moet beginnen. Samen met onze fysiotherapeut gaat u oefeningen uitvoeren naar uw kunnen. Zo wordt uw kunnen naarmate de lopende periode meer. Daarnaast kan uw fysiotherapeut u ook passend advies geven over alle mogelijkheden binnen ons volledige aanbod. Meer weten? Neem dan contact op voor meer informatie.

Ervaart u een sport blessure?

Sport onder begeleiding biedt u het grote voordeel om op een prettige wijze te werken aan uw conditie en kracht. Zo worden oefeningen geleidelijk aan uitgebouw. Daardoor kunt u op uw eigen tempo werken aan de verbeteringen van uw lichaam. Sport onder begeleiding biedt u óók het voordeel dat onze fysiotherapeuten u begeleiden. Daardoor voorkomt u overbelasting of klachten door het verkeerd uitvoeren van oefeningen.

Bij Fysio Compleet Almelo werken wij samen aan een goed resultaat. Zo volgen wij u nauwlettend tijdens sport onder begeleiding. Vanzelfsprekend bieden wij u tijdens sport onder begeleiding tips en adviezen.

Fysio Compleet Almelo | begeleiding
Fysio Compleet Almelo | fysiotherapie

Persoonlijke begeleiding

Een veelgestelde vraag is; hoe ziet een behandeling er uit? Allereerst gaan onze fysiotherapeuten samen met u kijken aar uw lichamelijke klachten. Vanuit dit intakegesprek zal een behandelplan worden opgesteld. Zo krijgt u de zorg die u nodig bent. Bovendien heeft u geen verwijzing nodig van bijvoorbeeld uw huisarts. U kunt direct contact opnemen met Fysio Compleet Almelo voor het behandelen van uw klachten.

Ook hebben wij met nagenoeg alle zorgverzekeraars een contract. Vandaar dat het mogelijk is dat de fysiotherapeutische zorg wordt vergoed vanuit uw zorgverzekering. Samengevat vind u in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar of (en hoe) u voor fysiotherapie bent verzekerd. Wanneer de zorg niet door uw verzekeraar gedekt ontvangt u een particuliere nota.

Afspraak maken

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat en (leefstijl) advisering, maar ook op preventief vlak kan de algemeen fysiotherapeut veel betekenen. De algemeen fysiotherapeut behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen, die pijnklachten ervaren of die andere vormen van lichamelijke ongemakken ondervinden. De algemeen therapeut zal bij het opstellen van het behandelplan samen met de patiënt kijken naar de individuele wensen, de lichamelijke situatie en de mogelijkheden. Vervolgens zal samen met de patiënt beleid worden bepaald om te komen tot een zo goed mogelijk eindresultaat.

Heeft u het idee dat dagelijkse activiteiten niet meer zo makkelijk gaan als voorheen? Lijkt het of u niet meer zo stevig op uw benen staat of heeft u het gevoel sneller vermoeid te zijn na inspanning? Door middel van (beginnende) ouderdomsverschijnselen en/of ziekte is een klachtenvrij lichaam soms niet meer vanzelfsprekend. Zo is de specialist in de ouder wordende mens er voor u en biedt ondersteuning bij het herwinnen van uw zelfstandigheid en mobiliteit. Ook heeft uw fysiotherapeut een groot netwerk, wat maakt dat voor u altijd een passende behandeling te vinden is. Zo kan een fysiotherapeut ondersteuning bieden als het gaat om contact met huisarts, ziekenhuis of andere zorg verlenende instanties.

Fysio Compleet Almelo | praktijk